ERICA TERPSTRA SPORTFONDSENBAD
Draag je druppel water bij op 25 mei !
 
Op zaterdag 25 mei is het open huis bij het nieuwe Erica Terpstra Sportfondsenbad!
Erica Terpstra ontvangt de sleutel als verjaardagscadeau en opent het bad op feestelijke wijze ter bezichtiging.
Via een water-estafette wordt water van het oude Sportfondsenbad-Oost doorgegeven aan het nieuwe zwembad. Verschillende (zwem)verenigingen werken hier aan mee.
 
Neem een kijkje op de nieuwe locatie! Je kunt mee lopen mét je emmer vanaf Sportfondsenbad-Oost of aansluiten op locatie van het Erica Terpstra Sportfondsenbad.

PROGRAMMA:
  • 12.30 uur: Startschot water-estafette bij Sportfondsenbad-Oost (Van Beethovenstraat 6) 
  • 13.30 uur: Prijsuitreiking voor water-estafette en symbolische opening door Erica Terpstra bij het Erica Terpstra Sportfondsenbad (Kwakkenbergweg 25)  
  • 14.00 – 15.00 uur: Open huis voor belangstellenden

Momenteel worden de teams samengesteld die meedoen aan de water-estafette. Zwemverenigingen en sporters die sporten in het oude Sportfondsenbad-Oost krijgen de kans om hier aan mee te  doen en een week lang gratis zwembadhuur te winnen in het nieuwe Erica Terpstra Sportfondsenbad.
 
Iedereen is van harte welkom bij het startschot om 12.30 uur om de route mee te lopen. Het liefst inclusief emmer, zwembandjes, badmuts en snorkel-set!
Ook kan ervoor gekozen worden om direct op de locatie van het Erica Terpstra Sportfondsenbad aanwezig te zijn om 13.30 uur.
 
Route


 
Erica Terpstra  is aanwezig op de nieuwe locatie om de prijs uit te uitreiken voor de water-estafette. Tevens wordt er door Erica Terpstra onder bezoekers een gratis jaarkaart verloot. Hierna is het tijd om het verjaardagscadeau voor Erica Terpstra uit te reiken: De sleutel van het nieuwe Erica Terpstra Sportfondsenbad!
Symbolisch wordt het nieuwe zwembad deels gevuld met wedstrijd-water van de estafette.
Iedereen heeft hierna de mogelijkheid om als eerste het nieuwe zwembad te bezichtigen!
Kinderen kunnen tevens oefenen met circus materiaal onder leiding van een docent en leerlingen van Grote Broer kunsteducatie; onze samenwerkingspartner voor deze ludieke actie.
 
Diplomazwemmen A, B en/of C
Diplomazwemmen A, B en/of C op zaterdag 24 mei vanaf 13.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.sportfondsennijmegen.nl
PASEN 2014
1e & 2e Paasdag is het Erica Terpstra Sportfondsenbad geopend van 10.00-13.00 uur
KONINGSDAG GESLOTEN
Tijdens Koningsdag is het Erica Terpstra Sportfondsenbad gesloten